Hieronder vindt u een overzicht van behandelingen die ik u aanbied!

Prijzen zijn inclusief 21 % BTW en voorrijkosten.


Prijslijst

Algemene Voetbehandeling

€ 36,00


voeten desinfecteren, nagelomgeving verzorgen, nagels knippen, polijsten/fraisen nagels, overtolig eelt verwijderen, mechanisch afwerken eeltlocaties en een lekkere voetmassage.

Arkada methode

€ 120,00


niet chirurgische behandeling die het probleem van ingroeiende nagels oplost. De Arkada behandeling bestaat uit drie delen voorbehandeling, de werkelijke arkada behandeling en de nacontrole.

Likdoorn verwijderen

€ 18,00


Een likdoorn (clavus), ook wel eksteroog genoemd, is een vaak pijnlijke, naar binnen groeiende eeltplek.Deze komt voor op plaatsen waar druk en/of wrijving op de huid wordt uitgeoefend.

nagelreparatie met acryl of gel

€ 20,00


Reparatie nagel. Indien u een beschadiging aan uw teennagel heeft, gescheurd, gebroken, of beschadigd door schimmel, merkt u hoe belangrijk uw nagel is. Ik kan uw nagel repareren.

nagelbeugel plaatsen

€ 22,00


Een ingegroeide teennagel kan veel pijn geven. Door het plaatsen van o.a. een beugel, kan het probleem opgelost worden. Ik plaatst afhankelijk van de nagel een BS spange, omega of het veertjebeugel

kleine Orthese

€ 20,00


Een orthese kan op maat gemaakt worden om drukontlasting te geven.Dit kan bv bij een likdoorn tussen de tenen of op de tenen of wanneer er veel druk ontstaat door vergroeiingen aan de tenen/voeten.

Grote orthese

€ 40,00


Een orthese kan op maat gemaakt worden om drukontlasting te geven.Dit kan bv bij een likdoorn tussen de tenen of op de tenen of wanneer er veel druk ontstaat door vergroeiingen aan de tenen/voeten.

verwaarloosde voet

€ 45,00


Verwaarloosde voeten komen in alle lagen van de bevolking voor. Hoewel het vaak om ouderen gaat, verzorgen jongere mensen hun voeten soms ook slecht. likdoorns, ramshoornnagel, schimmelnagels, ingroei

schimmelnagel

€ 18,00


schimmelnagel/kalknagel is een veel voorkomende nagelafwijking. De nagel wordt brokkelig, geel en dik. Deze nagel kan ik weer dun maken, de nagelomgeving verzorgen en ik maak ev een behandelplan.

Behandeling reumatisch voet

€ 39,00


Een reumapatiënt heeft vaak te maken met eelt en likdoornvorming. Dit heeft te maken met de veranderende stand van de voet. Het weefsel onder de voet wordt dunner en verschuifd. Nagels veranderen.

Kloven

€ 18,00


Er kan door uitdroging kloven ontstaan in eelt, meestal op de hiel. Ik kan handmatig of machinaal de harde randjes weghalen. En nabehandelen met een creme en/of zalf van HFL.

Overige Risico voet

€ 39,00


De risico voet is niet alleen de diabetische- en reumatische voet, maar ook de oudere, spastische voet en oncologische voet.

voetbehandeling met Gellac van het merk NCM

€ 55,00


Een lekkere voetbehandeling met gellac van het merk NCM, Nail Care Manon

Nagels lakken met het merk CND

€ 10,00